leni hansen

http://imageshack.com/a/img901/7876/37oQX7.jpg
Norske blogger

Tusen takk, SAS

  • 25.04.2017, 22:23


 

Jeg sitter for øyeblikket med ræva planta ned i sofaen og koser meg med pepsi max og "Thirteen Reasons Why" på Netflix. Jeg har ikke sovet i natt, og jeg har vært våken siden kvart over 4 i natt. Jeg. er. sliten! 

Vi skulle egentlig ankomme Trondheim i går kveld, men som alle sikkert har fått med seg har det snødd på Gardermoen i hele går og dermed ble nesten alle flyene innstilt. Det var litt kjipt å få meldingen om kasellering, men når man bestemmer seg for å ikke la seg irritere over noe som ingen har noen kontroll over så går egentlig kø-venting og slikt veldig greit! Jeg ser mange som klikker på ansatte ved flyplasser over kanselleringer og mistet bagasje, men så er det jo ikke den personen sin feil og kjefting vil jo ikke akkurat løse problemet heller, så da er det bedre å møte køen og de stressede ansatte med et smil. 

Køen var ganske lang da flere fly var kansellert, og med tre ansatte til å håndtere oss og andre som skulle ha ting fikset gikk det ikke veldig fort. Men jeg så hvor stresset de var, og jeg er ganske sikker på at de jobbet på høygir. Noen hadde til og med ikke dratt hjem selv om de var ferdig å jobb. Etter 1,5 timer ble det vår tur og vi ble ombooket til et fly neste morgen, fikk et kjempe fint hotellrom og mat dekt på Egon - alt dette innen 5 minutter. Jeg ble kjempe sjokkert. Vi ble kjempe godt tatt i mot. Uheldigvis fikk jeg ikke sove av uante grunner da jeg egentlig var forferdelig trøtt. Kenneth hadde også sovet lite, men mer enn meg. Jeg har duppet av utallige ganger i løpet av dagen, men til syvende og sist kom vi oss endelig hjem. Ettersom min tretthet har hatt overtaket i dag har jeg gjort veldig lite produktivt selv om jeg burde ha studert. Nei, i stedet for å lese pensum kjøpte jeg tre nye bøker og startet endelig å lese "1984" av George Orwell. Whoops. 


Nå ligger jeg å spiser middagsrestene som jeg skulle ha til lunch i morgen og jeg anger ikke ett sekund for det var helt sinnsykt godt. Jeg måtte også le litt da jeg ba Kenneth ta bilder av meg mens jeg spiste å han regelrett slav-squatet ved siden av sofaen. Det er da egentlig en ganske regelmessig hendelse om vi ser bort i fra bildene. 

Så det har vært en ganske så slitsom dag, men takket være de flotte ansatte for SAS ble turen litt mindre slitsom - så tusen takk for det! Nå skal jeg se de to siste episodene av "Thirteen reasons why" med dypt engasjement!! Ha en fin kveld videre.

Leni

Hei flotte mennesker, jeg heter Leni.

Norske blogger

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits