leni hansen

http://imageshack.com/a/img901/7876/37oQX7.jpg
Norske blogger

Tjuesjette April

  • 26.04.2017, 19:47


Jeg våknet i morges, etter enda en ganske kjip natt med lite søvn, med en plan! Jeg skulle dusje, spise en sunn og god frokost, dra til kiropraktor og deretter dra til skolen for å studere. Skjedde dette? Nah.

Jeg sto opp, dusjet og spiste en god frokost. Deretter innså jeg at jeg husket ikke når jeg egentlig hadde time hos kiropraktor, og fikk beskjed da jeg ringte at den timen var i morges.. Min veldig kjekke kiropraktor ble ikke sint på meg, og var veldig forståelsesfull, så jeg fikk ordnet en ny time neste uke. So that didn't go quite as planned. Hele min plan om å studere funket ikke helt heller.. Jeg dro til skolen, spiste en yoghurt, snakket litt tull med noen venner også dro jeg til byen. Jeg har ingen energi eller lyst til å lese pensum virker det som. Nå skal jeg lese etter dette innlegget, men det er veldig mot min vilje.

Nei, som nevnt, i stedet for å lese pensum dro jeg heller til byen og brukte for mye penger på ting til leiligheten og slikt. Jeg må ærlig innrømme at det var mye mer morsomt enn Global Engelsk noensinne kommer til å bli. 

 Det var derimot veldig koselig på bussen i dag da busssjåføren plutselig snakket over høytalerene og ønsket oss alle sammen en riktig god Onsdag! Jeg elsker plutselig godhet fra mennesker. Ingenting er bedre enn det! 

Vel folkens, pensum roper fra langt bak i bokhylla så jeg vil nok måtte åpne dritten å late som jeg leser den nå. Eventuelt... så lar jeg være. Vi får se. Spennende!

 

Victoria Larsen

26.04.2017 kl. 20:01
Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

Leni

26.04.2017 kl. 20:17
Victoria Larsen: Tusen takk, og det samme til deg :)
Leni

Hei flotte mennesker, jeg heter Leni.

Norske blogger

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits