leni hansen

http://imageshack.com/a/img901/7876/37oQX7.jpg
Norske blogger

Dommedag er nær

  • 25.05.2017, 20:23


Hei og god kveld! 

Her sitter jeg i sofaen, syk og stresset, og syntes synd på meg selv. Jeg har blitt syk atter en gang (faktisk 5. gang i år), og stresser over faktumet at jeg har en eksamen på mandag i det faget jeg syntes var mest vanskelig i år, nemlig British history. Jeg har ikke dusjet på 4 dager, nesen min renner og det er en klump av slim bakerst i halsen. Jeg syntes personlig at det rettferdighetsgjør min klaging. Jeg er så lite forbered at jeg vurderer sterkt å konte hele dritten, men samtidig føler jeg at kanskje jeg kan bullshitte meg gjennom denne. Men bare kanskje. 

I min frustrasjon har jeg søkt forståelse og trøst i min nyeste hobby. Jeg startet å brodere før påsken, men holdt det hemmelig ettersom jeg holdt på å brodere bursdagsgaver til kompisene mine. Men nå lager jeg bare mye forskjellige pop-culture opplegg og slikt! 


Jeg har en pintrest board med nesten hundre forskjellige mønstre som jeg vil brodere. Så med kombinasjonen av broderingsmønster, bøker jeg vil lese og tv-serier jeg vil se, så syntes jeg sommeren bare kan komme så fort som mulig slikt at jeg kan ligge i samme posisjon i 2 måneder. 

Nå skal jeg legge meg i fosterstilling og gråte mens jeg trøstespiser kvikk lunch. Ha en fin kveld videre! 

 

Leni

Hei flotte mennesker, jeg heter Leni.

Norske blogger

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits